top of page
Powered by Tom - Logo

PERSONAL
TRAINING

Speciaal voor ondernemers en professionals die streven naar een gezonde levensstijl te midden van een hectische agenda: onze personal training is gericht op het maximaliseren van jouw fitnessresultaten, rekening houdend met jouw drukke schema en unieke behoeften.

Wij bieden de flexibele oplossing in het bereiken van jouw gezondheidsdoelen.

Start vandaag nog en ervaar de kracht van maatwerk.

Wij stellen een op maat gemaakt trainingsprogramma op dat perfect is afgestemd op jouw doelen, vaardigheden en behoeften.

Of je nu wilt werken aan stressvermindering, meer energie wilt krijgen of je fysieke conditie wilt verbeteren, wij hebben de expertise om jou te helpen slagen.

Efficiënte

Workouts

Jouw tijd is kostbaar. Bereik maximale resultaten in minimale tijd met onze individuele personal training. Met een focus op doelgerichte en functionele trainingen, helpen we je om snel en efficiënt jouw gewenste resultaten te behalen.

Wij begrijpen dat je een drukke agenda heeft. Daarom bieden wij flexibele planningsopties voor jouw personal trainingssessies. Of het nu vroeg in de ochtend, laat in de avond of zelfs tijdens de lunchpauze is, wij passen ons aan jouw schema aan, zodat je altijd kunt trainen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Locatie:

Trainingsstudio in Kortessem, Hasselt of bij u thuis

Personal training - individueel

INDIVIDUELE TRAINING

Geniet van de volledige aandacht en toewijding van jouw personal trainer. Of je nu nieuw bent in fitness of een ervaren atleet, onze op maat gemaakte programma's zijn specifiek ontworpen om jouw unieke doelen en behoeften te ondersteunen. Met een focus op persoonlijke begeleiding en voortdurende motivatie, helpen wij je om jouw fitnessdoelen te bereiken.

DUO TRAINING

Ervaar de voordelen van onze duo personal trainingssessies. Train samen met een partner, vriend(in) of collega en profiteer van de motivatie, ondersteuning en competitieve spirit die dit met zich meebrengt. Wij ontwikkelen aangepaste workouts die de individuele behoeften van beide deelnemers aanpakken, terwijl ze ook de voordelen van teamwork benadrukken.

Personal training - duo

Karen, Hasselt

"Deze personal training past perfect in mijn drukke schema en heeft me geholpen mijn fitnessdoelen te bereiken."

Dirk, Genk

"Dankzij de training van Tom voel ik me sterker, energieker en zelfverzekerder. Een echte aanrader!"

Elke & Dorien, Diepenbeek

“Geen enkele sessie wordt als saai ervaren, nog hetzelfde. Communicatie met Tom is altijd uiterst aangenaam en respectvol. Dit maakt dat we met plezier gaan trainen en de spierpijntjes achteraf er met plezier bij nemen.”

Overtuigd?
Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek via het online formulier.

Tijdens dit intake gesprek:

  • Bespreken we je doelen en verwachtingen

  • Beoordelen we je fysieke conditie en gezondheidsgeschiedenis

  • Analyseren we je levensstijl en trainingsvoorkeuren

  • Ontvang je uitleg over het trainingsproces

 

bottom of page