top of page
Powered by Tom - Logo

Get fit
@work

Ontdek ons aanbod voor ondernemers en bedrijven! Wij bieden een scala aan programma's die zijn ontworpen om de gezondheid, vitaliteit en productiviteit van uw werknemers te verbeteren. Of het nu gaat om individuele personal trainingssessies of groepstrainingen, onze programma's zijn flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van uw organisatie. Investeer vandaag nog in het welzijn van uw team en creëer een gezonde en energieke werkomgeving met onze op maat gemaakte trainingsprogramma's.

Personal training voor uw werknemers

PERSONAL TRAINING 

voor uw werknemers

  • Bied uw werknemers de mogelijkheid om hun gezondheid en welzijn te verbeteren door personal training op te nemen in het verloningspakket.

  • Met onze op maat gemaakte programma's kunnen werknemers genieten van persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het bereiken van hun fitnessdoelen.

  • Door te investeren in de gezondheid van uw team, kunt u niet alleen bijdragen aan hun fysieke en mentale welzijn, maar ook de loyaliteit, productiviteit en betrokkenheid van uw medewerkers vergroten.

  • Bovendien kan het aanbieden van personal training als secundaire arbeidsvoorwaarde een aantrekkelijk voordeel zijn bij het aantrekken en behouden van talent binnen uw organisatie.

Groepstraining voor uw werknemers

GROEPSTRAINING 

voor uw teams

  • Versterk uw team en verminder stress door groepstrainingen aan te bieden voor uw medewerkers.

  • Onze op maat gemaakte groepssessies bevorderen niet alleen de fysieke gezondheid, maar versterken ook de teamgeest en samenwerking.

  • Door gezamenlijk te trainen, leren uw medewerkers elkaar beter kennen, verbeteren ze de communicatie en bouwen ze onderling vertrouwen op. Dit resulteert niet alleen in gezondere en gelukkigere werknemers, maar ook in een meer veerkrachtige en productieve werkomgeving.

  • Als werkgever investeren in groepstrainingen voor uw medewerkers toont uw betrokkenheid bij hun welzijn en draagt bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin iedereen gedijt.

Hustings Bouwgroep, Genk

Wat een leuk en fijn initiatief ! Sportieve en gezonde geest in een gezond lichaam. Een goed voorbeeld voor een goede teamgeest en goede resultaten in de bouwsector !

Overtuigd?
Maak een afspraak voor een trainingsprogramma op maat via het online formulier

bottom of page