top of page
Powered by Tom - Logo

BOOTCAMP
TRAINING

Onze outdoor bootcamp sessies zijn ontworpen om je te inspireren en uit te dagen terwijl je geniet van de verfrissende energie van de buitenlucht. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint aan je fitnessreis, onze community staat klaar om je te verwelkomen en te ondersteunen. Kom en ontdek de kracht van outdoor training, waar elke sessie een avontuur is en waar je samen met gelijkgestemde individuen werkt aan het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen.

Ervaar de voordelen van de natuur tijdens een groepstraining onder begeleiding van een ervaren coach, terwijl je je conditie verbetert en kracht opbouwt.

Variatie en

uitdaging

Elke sessie is uniek en zit boordevol diverse oefeningen en uitdagingen, waardoor je lichaam continu wordt uitgedaagd en je resultaten blijft boeken.

Sluit je aan bij onze outdoor bootcamp groepslessen en word deel van een motiverende gemeenschap van gelijkgestemde individuen die samen streven naar gezondheid en welzijn.

Locatie:

Overdekte speelplaats van Basisschool Paleis Diepenbeek

Bereikbaar via parking aan Kloosterstraat 1/E

Prijs:

10 beurtenkaart 80€

Bootcamp training - performance

PERFORMANCE BOOTCAMP

Ontworpen voor de doorgewinterde sporter die op zoek is naar een uitdagende en intensieve workout ervaring. Onze Performance Bootcamp biedt een mix van geavanceerde oefeningen, intervaltraining en functionele bewegingen om je kracht, uithoudingsvermogen en snelheid naar nieuwe hoogten te brengen.

Maandag 19u-20u

Woensdag 19u-20u

Zaterdag 10u-11u

BEGINNER BOOTCAMP

Speciaal ontworpen voor beginners die op zoek zijn naar een vriendelijke en ondersteunende introductie tot bootcamp training. Onze Beginner Bootcamp biedt een toegankelijke benadering van fitness, met de nadruk op correcte techniek, veiligheid en progressie. We zorgen voor een stimulerende omgeving waarin je je op je gemak voelt om te leren en te groeien.

Woensdag 18u-19u

Zaterdag 9u-10u

Bootcamp training - Beginner

Katrien, Diepenbeek

"Super groepslessen, Bootcamp! In groep trainen onder het toeziend enthousiast oog van Tom, werkt heel motiverend. Een aanrader."

Marleen, Genk

"Feel good groep én trainer, geeft energie en vertrouwen. Bootcamp, the Place to be bij Tom, altijd een grote boost!"

Overtuigd?
Schrijf je in voor een gratis proefsessie via het online formulier

 

bottom of page