top of page
Fitness apparatuur op een houten vloer

WORKOUTS

Voor ieder wat wils.

Kies zelf wat het beste bij je past.

Personal Training

Persoonlijke training is individuele begeleiding speciaal voor jou verzorgd door mij. Ik stel een op maat gemaakt trainingsplan op, waarbij ik je instructie geef en je motiveer en ondersteun om jouw doelen te bereiken. Ik zorg ervoor dat je de juiste techniek toepast, zodat we samen het maximale uit je training halen. Jouw succes is mijn prioriteit.

Deze trainingen kunnen in Kortessem of Hasselt doorgaan.

Bootcamp Training

Bootcamp training is een intensieve workout in een groepssetting. Onder leiding van mij doe je uitdagende oefeningen voor kracht en conditie. De teamgeest die ontstaat bij bootcamp zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en makkelijker je fitnessdoelen behaald.

Deze trainingen gaan in Diepenbeek door.

Teambuilding

Teambuilding versterkt de teamgeest met fitness! Betrek jouw team bij leuke en dynamische workouts die niet alleen de fysieke gezondheid verbeteren, maar ook sterke banden creëren. Ons teambuilding fitnessprogramma combineert groepsoefeningen, uitdagingen en samenwerkingsactiviteiten om de communicatie, samenwerking en het vertrouwen te bevorderen

Small Group Training

Small Group Training is samen sporten in een kleine groep onder begeleiding. Het combineert persoonlijke begeleiding met samen sporten voor effectieve en plezierige trainingen.

Deze trainingen gaan in Kortessem door.

Getfit@work

Ik bied fitness training aan op jouw werkplek, waarbij ik als professionele trainer op maat gemaakte workouts en begeleiding verzorg. Dit programma brengt lichaamsbeweging naar jouw werkomgeving en bevordert de algehele gezondheid en welzijn. Ik zal sessies op maat creëren die gericht zijn op jullie doelen, waarbij ik zorg voor materiaal en de juiste techniek. 

Online Training

Ontvang gepersonaliseerde workouts, professionele instructies en virtuele ondersteuning, allemaal binnen handbereik. Blijf gemotiveerd, houd je voortgang bij en blijf verbonden.

bottom of page